S TURISTIČNIM BONOM NA ODDIH V LUKSUZNO KOČO NA VELIKI PLANINI

Spet so se odprle turistične nastanitve, življenje se vrača v normalne tirnice, vsi pa si želimo oddiha v naravi. S sprostitvijo ukrepov, so se odprle tudi naše koče. Tisti, ki imate še turistične bone, jih lahko unovčite tudi pri nas.

Turistične bone boste lahko koristili tudi pri nas

Zakon, ki je bil sprejet že lani predvideva, da bo možno nočitve in nočitve z zajtrkom plačati z boni. Povsem normalno opravite rezervacijo pri nas, kasneje ob prihodu pa z njimi plačate svojo rezervacijo.

Pomlad počasi prehaja v poletje, kmalu pa na Veliko planino pridejo tudi kravice. Rezervirajte svoj termin v naslednjih dneh. Prostih je še nekaj terminov za letošnje poletje, odpiramo pa tudi rezervacije za preostale termine do konca letošnjega koledarskega leta.

Prost je termin 28.-30. 5. 2021 in še nekaj drugih terminov

Prvi prosti termin je v soboto, 22. 5. 2021. Sicer pa lahko na naši spletni strani preverite tudi vse preostale proste termine in izberete svojo kočo za pravljični oddih. Za več informacij nam pišite na info@koca.si ali pa nas pokličite po telefonu na 040 850 330.

Podari darilni bon

Prav tako lahko podarite tudi darilni bon, ki ga povsem prilagodimo vašim željam – kočo in termin lahko izberete sami, ali pa odločitev prepustite obdarjencu. Bonu lahko dodate tudi osebno noto – zaupajte nam, kaj bi želeli nanj napisati in poskrbeli bomo, da bo obdarjenca pričakal bon z vašim posvetilom.

Darilne bone za bivanje v naših kočah lahko kupite in podarite celo leto.