SNEŽNI TAKSI NAMESTO SEDEŽNICE

Pred dvema tednoma je prišlo do okvare sedežnice, ki jo podjetje Velika planina d.o.o., ki upravlja z infrastrukturo na Veliki planini popravlja in bo kmalu nared. V vmesnem času je za goste in obiskovalce Velike planine poskrbljeno z alternativnim prevozom. Goste tako od zgornje postaje gondole do gostišča Zeleni rob pripelje snežni taksi.

Snežni taksi kot dogodivščina, ki je še niste doživeli

Snežni taksi je tako ne le alternativni prevoz v času nedelovanja sedežnice, ampak avantura, ki je še niste doživeli. Snežni taksi bo na Veliki planini vozil do nadaljnega oziroma dokler sedežnica ne bo spet začela z obratovanjem

Pokliči in rezerviraj ter unovči stari turistični bon

Še vedno je ostalo nekaj časa za unovčitev starega turističnega bona in rezervacijo. Za rezervacijo in plačilo s starim turističnim bonom, nas pokličite po telefonu na 040 850 330 ali pa nam pišite po mailu na info@koca.si. Vse kar morate storiti je izbrati termin ter rezervirate, z vsem ostalim vam bomo pomagali in uredili mi.

REZERVIRAJ KOČO ŽAFRAN ZA NOVOLETNI TERMIN

Koča Žafran je prosta za novoletni termin od 30. 12. do 2. 1. 2022, prostih pa je tudi še nekaj drugih terminov. Vse proste termine lahko sicer kadar koli preverite tudi na naši spletni strani pod Rezervacije.

Zadnji prosti termini v letu 2021

Do konca leta 2021 ni več prostih terminov med vikendi, je pa zaenkrat prostih še nekaj drugih terminov.

Tule so zadnji prosti termini v decembru:
20.-23. 12. – Koča Žafran
30. 12.-2. 1. – Koča Žafran
2.-3. 1. 2022 Koča Bistra in Koča Ojstrica
ter nato prosti termini od 6. 1. 2022 dalje.

Vlada podaljšala veljavnost novih bonov

Zadnji protikoronski paket, ki ga je sprejela Vlada Republike Slovenije prinaša podaljšanje novih turističnih bonov BON-21, ki jih pri nas lahko koristite za bivanje, zajtrke, nakup vozovnice za gondolo in sedežnico ter vodene oglede.

Kot ponavadi povsem normalno opravite rezervacijo pri nas, kasneje ob prihodu pa z njimi plačate svojo rezervacijo.

Novi boni so podaljšani do konca junija 2022, tako da tudi z njimi lahko še vedno plačate svoje bivanje, za unovčitev starih bonov pa pohitite in nas pokličite na 040 850 330.

Preverite termin in rezervirajte svoj oddih

Prvi prosti termin tako od nedelje, 19. 12. do torka, 21. 12. 2021. Sicer pa lahko na naši spletni strani preverite tudi vse preostale proste termine in izberete svojo kočo za pravljični oddih. Za več informacij nam pišite na info@koca.si ali pa nas pokličite po telefonu na 040 850 330.

Podari darilni bon

Prav tako lahko podarite tudi darilni bon, ki ga povsem prilagodimo vašim željam – kočo in termin lahko izberete sami, ali pa odločitev prepustite obdarjencu. Bonu lahko dodate tudi osebno noto – zaupajte nam, kaj bi želeli nanj napisati in poskrbeli bomo, da bo obdarjenca pričakal bon z vašim posvetilom.

Darilne bone za bivanje v naših kočah lahko kupite in podarite celo leto.