Srečna nagrajenka Doris s sabo pripeljala fletne Primorke

Srečna nagrajenka naše nagradne igre se je ta vikend razvajala na Veliki planini v naši Koči Bistra.

Se še spomnite naše nagradne igre, ki je potekala novembra? Največ sreče pri žrebanju je imela Doris Bordon, ki pa je s seboj na oddih pripeljala še šesterico fletnih Primork, ki so pripravile pravo “fešto”.

Sami srčki - fletne Primorke in nagrajenka Doris so se razvajale v Koči Bistra

Srečna nagrajenka nagradne igre Doris je s seboj pripeljala šest svojih prijateljic

Sreča in veselje po celi planini

Dame na ždraji - nagrajenka Doris se je takole predajala sončnim žarkom

Dame na “ždraji” – nagrajenka Doris se je takole predajala sončnim žarkom

Doris je bila že od samega začetka, od prvega maila in telefonskega klica navdušena, da je najbrž kar skakala na drugi strani. Želja in veselje s katero je prišla na planino skupaj z druščino je bila nepopisna. Fletne Primorke so za dva dni postale planinske dame in po celi planini širile srečo in veselje. Okrepčale so se ob domačih planinskih dobrotah, se naužile snega, sonca in svežega zraka, na planini pa razdajale neizmerne količine smeha, sreče in veselja.

 

Nagrada je šla v prave roke

Redko naredimo nagradno igro – enkrat na leto – toda takšne radosti in iskrenega veselja že dolgo nismo videli. Tokratna nagrada je šla zagotovo v prave roke. In ob taki sreči, ki smo jo lahko delili z našo nagrajenko Doris in njenimi prijateljicami, nas je navdihnila z idejo, da bi morda kmalu spet priredili kakšno nagradno igro.

Rezervirajte svojo “pravljico”

Doris se z družbo deklet spet kmalu vrne, in sicer v spomladanskih dneh, ko bodo cveteli žafrani. Je pa še nekaj prostih mest v zimskem času, ko imamo na planini še sneg, kakor tudi v spomladanskih dneh. Vse proste termine lahko preverite na naši spletni strani pod “Rezervacije“, nas pokličete na 041 851 779 ali pa nam pišete po mailu na info@koca.si

Sedemperesna deteljica s srečno nagrajenko Doris Bordon

Sedemperesna deteljica s srečno nagrajenko Doris Bordon