Ta teden sankanje, od prihodnjega petka dalje pa smučanje ter nočno sankanje

Pričela se je zima in sneg je močno pobelil Veliko planino. Zdaj prihaja čas zimskih radosti. Že danes, v soboto in nedeljo se bo tako na Veliki planini možno sankati. S povratno vozovnice se boste lahko s sankami spustili kolikorat želite.

Prihodnji vikend se začenjata smučanje in nočno sankanje

Že s prihodnji petkom pa se na Veliki planini začenja smučanje ter med vikendi tudi nočno sankanje. Od danes pa do nedelje bo dnevno sankanje možno 8:30 do 16:15. V ceni povratne vozovnice za nihalko, vam le ta na dan nakupa velja za neomejeno uporabo sedežnice. Odrasli boste za vozovnico odšteli 17€, otroci 10€, družine pa le 40€. V kolikor svojih sani nimate, si jih lahko izposodite tudi na zgornji postaji nihalke. Cena najema sani je 5€. Sanke si naši gostje lahko sposodijo tudi pri nas.

Otvoritev smučarske sezone bo v petek, 10. decembra. Smučalo se bo vse dni v tednu! Prihodnji petek se prične tudi nočno sankanje.

Zadnji prosti termini v letu 2021

Do konca leta 2021 ni več prostih terminov med vikendi, odpiramo pa v teh dneh našo novo KOČO.
V njej bo na voljo še nekaj prostih terminov med tednom ter tudi vikendi in Božično-novoletni prazniki.

Vse proste datume lahko sicer kadar koli preverite tudi na naši spletni strani pod “Rezervacije”.


Tule so zadnji prosti termini v novembru:
5.-6. 12. – Koča Zlatorog
5.-6. 12. – Koča Ojstrica
7.-8. 12. – Koča Bistra
13.-15. 12. – Koča Zlatorog
15.-16. 12. – Koča Bistra
15.-16. 12. – Koča Ojstrica
20.-21. 12. – Koča Bistra

Vlada podaljšala veljavnost bonov

Zadnji protikoronski paket, ki ga je sprejela Vlada Republike Slovenije prinaša podaljšanje turističnih bonov, ki jih pri nas lahko koristite za bivanje, zajtrke, nakup vozovnice za gondolo in sedežnico ter vodene oglede.

Kot ponavadi povsem normalno opravite rezervacijo pri nas, kasneje ob prihodu pa z njimi plačate svojo rezervacijo.

Boni so podaljšani do konca junija 2022, tako da tudi z njimi lahko še vedno plačate svoje bivanje.

Preverite termin in rezervirajte svoj oddih

Prvi prosti termin tako od nedelje, 5. 12. do ponedeljka, 6. 12. 2021. Sicer pa lahko na naši spletni strani preverite tudi vse preostale proste termine in izberete svojo kočo za pravljični oddih. Za več informacij nam pišite na info@koca.si ali pa nas pokličite po telefonu na 040 850 330.

Podari darilni bon

Prav tako lahko podarite tudi darilni bon, ki ga povsem prilagodimo vašim željam – kočo in termin lahko izberete sami, ali pa odločitev prepustite obdarjencu. Bonu lahko dodate tudi osebno noto – zaupajte nam, kaj bi želeli nanj napisati in poskrbeli bomo, da bo obdarjenca pričakal bon z vašim posvetilom.

Darilne bone za bivanje v naših kočah lahko kupite in podarite celo leto.