Tudi koča Bistra prejela TripAdvisor Certifikat odličnosti 2018

Koča Bistra ima Tripadvisorjev “Certificate of Excellence”

Potem, ko je certifikat odličnosti prejela Koča Ojstrica, je zdaj enako priznanje prejela tudi Koča Bistra. Certifikat odličnosti podeljuje eden najbolj znanih popotniških spletnih portalov TripAdvisor, ki ga podelijo na podlagi ocen popotnikov s celega sveta. Nagrade smo toliko bolj veseli, ker gre za priznanje, ki je rezultat pozitivnih kritik vas dragi gostje, ki ste tako kot Kočo Bistra tudi Kočo Ojstrica ocenili z odličnimi ocenami.

Pri nas je gost na prvem mestu

Naše vodilo je, da je gost na prvem mestu, zato smo zelo veseli, da se pri nas počutite kot v pravljici in ravno vaše ocene, dragi gostje, so potrditev, da delamo dobro, zato se bomo z veseljem še naprej trudili, da se boste pri nas vedno tako dobro počutili in se radi vračali k nam. Hvala!

Rezerviraj oddih med žafrani

Zime je počasi konec in bližajo se spomladanski dnevi, ko na plano prihajajo žafrani in druge čudovite rože, zato nikar ne zamudi priložnosti za oddih med žafrani v eni izmed naših pravljičnih koč. Proste termine lahko preverite na naši spletni strani v rubriki “Rezervacije“, lahko pa nam pišete na info@koca.si oziroma nas pokličete na 041 851 779.