TURISTIČNI BONI VELJAVNI DO KONCA JUNIJA! REZERVIRAJ DO 30. 6. TERMIN IN UNOVČI SVOJ BON

Bliža se konec junija, s tem pa se izteka tudi veljavnost turističnih bonov. Tako turistični boni kakor tudi novi boni BON-21 so bili podaljšani do 30. 6. 2022. Da vam ne propadejo, opravite svojo rezervacijo zdaj!

Pokliči in rezerviraj ter unovči stari turistični bon

Še vedno je ostalo nekaj časa za unovčitev tako starega kakor tudi novega turističnega bona. Pokliči ali piši za rezervacijo do 30. 6. 2022. Za rezervacijo in plačilo s starim turističnim bonom, nas pokličite po telefonu na 040 850 330 ali pa nam pišite po mailu na info@koca.si. Vse kar morate storiti je izbrati termin ter rezervirate, z vsem ostalim vam bomo pomagali in uredili mi.

REZERVIRAJ KOČO ZA POLETNI ALI NOVOLETNI TERMIN

Koča Žafran, Koča Zlatorog, Koča Bistra in Koča Ojstrica imajo še neklaj protstih terminov med poletnimi počitnicami, odpiramo pa tudi Božično-novoletne termine, prostih pa je tudi še nekaj drugih terminov. Vse proste termine lahko sicer kadar koli preverite tudi na naši spletni strani pod Rezervacije.

Zadnji prosti termini v juniju 2022

Do konca junija 2022 ni več prostih terminov med vikendi, je pa zaenkrat prostih še nekaj drugih terminov.

Preverite termin in rezervirajte svoj oddih

Prvi prosti termin tako od nedelje, 5. 6. 2022. Sicer pa lahko na naši spletni strani preverite tudi vse preostale proste termine in izberete svojo kočo za pravljični oddih. Za več informacij nam pišite na info@koca.si ali pa nas pokličite po telefonu na 040 850 330.

Podari darilni bon

Prav tako lahko podarite tudi darilni bon, ki ga povsem prilagodimo vašim željam – kočo in termin lahko izberete sami, ali pa odločitev prepustite obdarjencu. Bonu lahko dodate tudi osebno noto – zaupajte nam, kaj bi želeli nanj napisati in poskrbeli bomo, da bo obdarjenca pričakal bon z vašim posvetilom.

Darilne bone za bivanje v naših kočah lahko kupite in podarite celo leto.