URADNO: OD PONEDELJKA NAPREJ VAS SPET LAHKO GOSTIMO

Zdaj je tudi uradno! Po sprostitvi ukrepov zaradi Covid-19, je od včeraj naprej uradno, da lahko odpremo svoja vrata za goste. Tako že sprejemamo rezervacije, od ponedeljka, 18. 5. 2020, pa vas spet lahko gostimo v naših kočah. Rezervirajte svoj vikend oddih v maju ali pa letošnje poletne počitnice.

V ponedeljek, 18. 5. 2020, že sprejemamo prve goste

Od včeraj je jasno, da bomo lahko v ponedeljek, 18. 5. 2020, spet odprli vrata in začeli sprejemati goste. Dolgo smo bili narazen in kar nekaj časa vas nismo mogli gostiti, prav tako zaradi nejasne situacije nismo sprejemali rezervacij. Zdaj je ta čas mimo in naše koče bodo spet odprte, mi pa vas bomo ponovno razvajali v naši pravljici.

Žafranov ni več, se je pa zato Velika planina obarvala v zeleno, kmalu pa se nanjo vračajo tudi krave. Rezervirajte svoj termin v naslednjih dneh. Prostih je še nekaj vikendov v maju in juniju, odprli pa smo tudi rezervacije za letošnje poletje.

Rezerviraj vikend oddih ali poletne počitnice

Mi se že zelo veselimo, da vas bomo lahko s ponedeljkom, 18. 5. 2020, znova gostili v naših obnovljenih kočah, kjer se boste lahko odahnili, naužili svežega zraka in uživali ob lepotah Velike planine. Preverite proste termine in izberite svojo kočo za pravljični oddih. Za več informacij nam pišite na info@koca.si ali pa nas pokličite po telefonu na 040 850 330.

Novosti v času karantene

V času, ko nismo bili skupaj smo opravili nekaj del, pripravili nekaj novosti za vas, s ponosom pa se pohvalimo, da smo prejeli tudi certifikat trajnostnega turizma “Zeleni ključ“. V naslednjih dneh pa vam razkrijemo kaj vse vas čaka po novem pri nas.

Podari darilni bon

Prav tako lahko podarite tudi darilni bon, ki ga povsem prilagodimo vašim željam – kočo in termin lahko izberete sami, ali pa odločitev prepustite obdarjencu. Bonu lahko dodate tudi osebno noto – zaupajte nam, kaj bi želeli nanj napisati in poskrbeli bomo, da bo obdarjenca pričakal bon z vašim posvetilom.

Darilne bone za bivanje v naših kočah lahko kupite in podarite celo leto.