Za valentinovo ljubljeni osebi podari bon za pravljično razvajanje

Za valentinovo si podarita čas in razvajanje na Veliki planini

Že imaš idejo kaj podariti za valentinovo? Želiš tokrat podariti nekaj posebnega? Svoji dragi oziroma dragemu podari darilni bon za razvajanje v eni izmed naših pravljičnih koč na Veliki planini. Nič ni lepšega kot razvajanje v dvoje, oddih v prelepi naravi ter čas, ki ga preživita v dvoje.

Za svojo ljubljeno osebo in za sebe najemi luksuzno kočo na Veliki planini in si privoščita razvajanje. Darilni bon lahko unovčite kadarkoli želite.

Rad te imam do Velike planine in nazaj, zato pojdiva tja

Podari darilni bon za valentinovo

 

Pravljični oddih

Podarita si čas drug z drugim na pravljični Veliki planini, umaknita se iz urbanega sveta v zavetje naših koč sredi čudovite narave, uživajta ob kaminu, sproščajta se v finski savni, privoščita si dolg sprehod, prepustita se očarljivim sončnim vzhodom in romantičnim zahodom, bodita to, kar sta – najboljša, kadar sta preprosto skupaj in se vama nikamor ne mudi.

Priložnost za družinski oddih?
Imata otroke in nimata varstva? Vzemita jih s sabo! Čas je odlično družinsko darilo, podstrešne spalnice (otroci jim pravijo tudi »naše kraljestvo«) v naših kočah pa so ravno prav oddaljene od ostalih spalnic, da lahko del dneva uživate tudi vsak po svoje.

Ne skrbite – darilni bon bo pravočasno v vaših rokah
Manjka samo še darilni bon, s katerim boste podarili čas v Pravljici na Veliki planini. Darilni bon z veseljem prilagodimo vašim željam in poskrbimo, da bo še pravočasno v vaših rokah. Za več informacij nas pokličite po telefonu 041 851 779 ali pa nam pišite po mailu na info@koca.si.

Izbrani bon lahko izkoristite kadar koli – vsi prosti termini so na voljo na tej povezavi, nekaj terminov je prostih tudi v času zimskih počitnic.