Že veš kam za letošnje zimske počitnice? Rezerviraj kočo na Veliki planini!

Še nekaj dni in začele se bodo zimske počitnice. Čeprav letos zima malo skopari s snegom, ga je pri nas na Veliki planini dovolj za zimske radosti. V obeh naših kočah, Ojstrici in Bistri, je na voljo še nekaj prostih terminov – tudi v času počitnic. Enkratna priložnost, da si privoščite pravljični oddih!

 

Otroci zunaj na snegu, vi pa s knjigo v roki pred kaminom? Ali pa vsi skupaj zunaj? Sankanje, smučanje, krpljanje, angelčki v snegu? In vse to na pravljično pobeljeni Veliki planini? Dobra novica: za pravljične počitnice in razvajanje v naših kočah je na voljo še nekaj terminov tudi med počitnicami:

Koča Bistra je na voljo od 17. do 22. februarja ter od 24. februarja do 2, marca, Koča Ojstrica pa od 17. do 19. februarja, 22. do 23. februarja ter 26. do 28. februarja.

Proste termine lahko kadarkoli preverite tudi na naši spletni strani v rubriki »Rezervacije«, lahko nam pišete na info@koca.si  ali pa nas pokličete na 041 851 779.

Sprostil se je vikend termin v Koči Bistra in Koči Ojstrica

Zimska idila v Koči Bistra.
Foto: Mario Jurina

Nočno sankanje in smučanje

Smučišče in nočno sankališče sta pred dvema tednoma že začela obratovati, potem pa jo je malce zagodlo vreme. A brez skrbi, pridni delavci so progo za nočno sankanje znova pripravili. Seveda upamo, da bo zapadlo še nekaj snega, tako da bo med počitnicami znova možna tudi smuka.

Bi bivanje v naših kočah radi podarili? Pokličite nas ali pa nam pišite – darilni bon z veseljem prilagodimo vašim željam. In ker vemo, da se navadno mudi, poskrbimo tudi, da bo darilni bon hitro v vaših rokah.