Rezerviraj Kočo Bistra ali Ojstrica na Veliki planini za letošnje zimske počitnice.

Že veš kam za letošnje zimske počitnice? Rezerviraj kočo na Veliki planini!

Še nekaj dni in začele se bodo zimske počitnice. Čeprav letos zima malo skopari s snegom, ga je pri nas na Veliki planini dovolj za zimske radosti. V obeh naših kočah, Ojstrici in Bistri, je na voljo še nekaj prostih terminov – tudi v času počitnic. Enkratna priložnost, da si privoščite pravljični oddih!

 

Otroci zunaj na snegu, vi pa s knjigo v roki pred kaminom? Ali pa vsi skupaj zunaj? Sankanje, smučanje, krpljanje, angelčki v snegu? In vse to na pravljično pobeljeni Veliki planini? Dobra novica: za pravljične počitnice in razvajanje v naših kočah je na voljo še nekaj terminov tudi med počitnicami:

Koča Bistra je na voljo od 17. do 22. februarja ter od 24. februarja do 2, marca, Koča Ojstrica pa od 17. do 19. februarja, 22. do 23. februarja ter 26. do 28. februarja.

Proste termine lahko kadarkoli preverite tudi na naši spletni strani v rubriki »Rezervacije«, lahko nam pišete na info@koca.si  ali pa nas pokličete na 041 851 779.

Sprostil se je vikend termin v Koči Bistra in Koči Ojstrica
Zimska idila v Koči Bistra.
Foto: Mario Jurina

Nočno sankanje in smučanje

Smučišče in nočno sankališče sta pred dvema tednoma že začela obratovati, potem pa jo je malce zagodlo vreme. A brez skrbi, pridni delavci so progo za nočno sankanje znova pripravili. Seveda upamo, da bo zapadlo še nekaj snega, tako da bo med počitnicami znova možna tudi smuka.

Bi bivanje v naših kočah radi podarili? Pokličite nas ali pa nam pišite – darilni bon z veseljem prilagodimo vašim željam. In ker vemo, da se navadno mudi, poskrbimo tudi, da bo darilni bon hitro v vaših rokah.

2 Comments

  1. Za valentinovo ljubljeni osebi podari bon za pravljično razvajanje - www.koca.si

    […] Izbrani bon lahko izkoristite kadar koli – vsi prosti termini so na voljo na tej povezavi. Je pa prostih še nekaj terminov v času zimskih počitnic. […]

Komentarji so zaprti