ZADNJI PROSTI TERMINI V ČASU JESENSKIH POČITNIC

Bližajo se jesenske počitnice, prosti pa so še zadnji termini. Odprli smo tudi novembrske in decembrske termine.

Prosta sta vikenda 20.-22. 10. ter 28.-30. 10. ter praznični termin 3.-5. 11.

V mesecu oktobru je še nekaj prostih terminov, enako tudi v času jesenskih počitnic. Zaenkrat je prost vikend od 20. do 22. ter od 27. do 29. oktobra ter novembrski vikend od 3. do 5. novembra. Prostih pa je še nekaj terminov v mesecu novembru in decembru, kjer so na voljo še termini v času Božično-novoletnih praznikov. Vse proste termine lahko sicer kadar koli preverite tudi na naši spletni strani pod “Rezervacije”.

Preverite termin in rezervirajte svoj oddih

Prvi prosti vikend je v novembru, in sicer v terminu od 4. do 6. novembra. Sicer pa lahko na naši spletni strani preverite tudi vse preostale proste termine in izberete svojo kočo za pravljični oddih. Za več informacij nam pišite na info@koca.si ali pa nas pokličite po telefonu na 040 850 330.

Podari darilni bon

Prav tako lahko podarite tudi darilni bon, ki ga povsem prilagodimo vašim željam – kočo in termin lahko izberete sami, ali pa odločitev prepustite obdarjencu. Bonu lahko dodate tudi osebno noto – zaupajte nam, kaj bi želeli nanj napisati in poskrbeli bomo, da bo obdarjenca pričakal bon z vašim posvetilom.

Darilne bone za bivanje v naših kočah lahko kupite in podarite celo leto.