ZADNJI PROSTI TERMINI V JULIJU

Bliža se konec julija in tako se počitnice počasi prevešajo v drugo polovico. Vse manj je prostih terminov, na voljo je še le nekaj terminov v avgustu ter zadnji termini v juliju.

Prosti termini so od 20. do 23. julija ter od 25. do 30. julija

V mesecu juliju ni več prostih terminov med vikendi, so pa na voljo še zadnji prosti termini med tednom. Tako so na voljo zaenkrat še termini od 20. do 23. julija ter prihodnji teden od nedelje 25. do petka 30. julija. Vse proste termine lahko sicer kadar koli preverite tudi na naši spletni strani pod “Rezervacije”.

Tudi nove turistične bone že lahko koristite pri nas

Zadnji zakon, ki je sprejela Vlada Republike Slovenije že prinaša nove turistične bone, tako imenovani TURISTIČNI BON 21, ki ga pri nas lahko koristite za bivanje, zajtrke, kosila, večerje, nakup vozovnice za gondolo in sedežnico ter vodene oglede.

Kot ponavadi povsem normalno opravite rezervacijo pri nas, kasneje ob prihodu pa z njimi plačate svojo rezervacijo.

Lanski boni so podaljšani do konca leta 2021, tako da tudi z njimi lahko še vedno plačate svoje bivanje. Lanski boni veljajo do 31. 12. 2021

Preverite termin in rezervirajte svoj oddih

Prvi prosti termin tako od torka, 20. 7. do petka, 23. 7. 2021. Sicer pa lahko na naši spletni strani preverite tudi vse preostale proste termine in izberete svojo kočo za pravljični oddih. Za več informacij nam pišite na info@koca.si ali pa nas pokličite po telefonu na 040 850 330.

Podari darilni bon

Prav tako lahko podarite tudi darilni bon, ki ga povsem prilagodimo vašim željam – kočo in termin lahko izberete sami, ali pa odločitev prepustite obdarjencu. Bonu lahko dodate tudi osebno noto – zaupajte nam, kaj bi želeli nanj napisati in poskrbeli bomo, da bo obdarjenca pričakal bon z vašim posvetilom.

Darilne bone za bivanje v naših kočah lahko kupite in podarite celo leto.