NOVO LETO 2022 V NOVI KOČI ŽAFRAN

Koča Žafran je pripravljena in že sprejema rezervacije. Najnovejša in največja koča na Veliki planini je na voljo tudi za novoletni termin. Plačilo je možno tudi z novimi in starimi turističnimi boni.

Največja, najnovejša in najlepša koča na Veliki planini

Koča Žafran, ki se je je že pred odprtjem prijel vzdevek “Najlepša koča na planini”, tako ta teden odpira svoja vrata in sprejema prve goste. Moderna, luksuzna koča, ki se pohvali s spodnjim nadstropjem, v katerem sta dve spalnici z zakonsko posteljo ter družinska soba z zakonsko posteljo in pogradom, ima ogromen osrednji prostor primeren za družbo 20 oseb.

Poleg kamina s panoramskim steklom tudi ob straneh, ogromno jedilno mizo ter mogočno kuhinjo, ima tudi kopalnico z ogromno majhnimi detajli in tušem s kamenčki, ki masirajo podplate med tuširanjem. Svoj pečat je koči dodal tudi gospod Marko Habjan z mozaikom v kopalnici.

Več skrivnosti koče vam razkrijemo v naslednjih dneh, zdaj pa vam za pokušino pokažemo nekaj fotografij notranjosti.

REZERVIRAJ KOČO ŽAFRAN ZA NOVOLETNI TERMIN

Koča Žafran je prosta za novoletni termin od 30. 12. do 2. 1. 2022, prostih pa je tudi še nekaj drugih terminov. Vse proste termine lahko sicer kadar koli preverite tudi na naši spletni strani pod Rezervacije.

Zadnji prosti termini v letu 2021

Do konca leta 2021 ni več prostih terminov med vikendi, je pa zaenkrat prostih še nekaj drugih terminov.

Tule so zadnji prosti termini v decembru:

13.-17. 12. – Koča Zlatorog

15.-16. 12. – Koča Bistra
15.-16. 12. – Koča Ojstrica
19.-21. 12. – Koča Ojstrica
20-21. 12. – Koča Bistra
20.-23. 12. – Koča Žafran
30. 12.-2. 1. – Koča Žafran
2.-3. 1. 2022

Vlada podaljšala veljavnost bonov

Zadnji protikoronski paket, ki ga je sprejela Vlada Republike Slovenije prinaša podaljšanje turističnih bonov, ki jih pri nas lahko koristite za bivanje, zajtrke, nakup vozovnice za gondolo in sedežnico ter vodene oglede.

Kot ponavadi povsem normalno opravite rezervacijo pri nas, kasneje ob prihodu pa z njimi plačate svojo rezervacijo.

Boni so podaljšani do konca junija 2022, tako da tudi z njimi lahko še vedno plačate svoje bivanje.

Preverite termin in rezervirajte svoj oddih

Prvi prosti termin tako od ponedeljka, 13. 12. do petka, 17. 12. 2021. Sicer pa lahko na naši spletni strani preverite tudi vse preostale proste termine in izberete svojo kočo za pravljični oddih. Za več informacij nam pišite na info@koca.si ali pa nas pokličite po telefonu na 040 850 330.

Podari darilni bon

Prav tako lahko podarite tudi darilni bon, ki ga povsem prilagodimo vašim željam – kočo in termin lahko izberete sami, ali pa odločitev prepustite obdarjencu. Bonu lahko dodate tudi osebno noto – zaupajte nam, kaj bi želeli nanj napisati in poskrbeli bomo, da bo obdarjenca pričakal bon z vašim posvetilom.

Darilne bone za bivanje v naših kočah lahko kupite in podarite celo leto.