PROST JE BOŽIČNI TERMIN V KOČI OJSTRICA

Koča Ojstrica je prosta za Božični termin od 23. do 26. decembra. Ker je prišlo do odpovedi v zadnjem trenutku se je sprostil termin v eni najbolj zaželjenih koč, in to v Božičnem terminu. Zaenkrat je na voljo tudi še novoletni termin v Koči ŽafranPlačilo je možno tudi z novimi in starimi turističnimi boni.

Največja, najnovejša in najlepša koča na Veliki planini

Koča Ojstrica, ki stoji na eni najlepših lokacij in se lahko pohvali z najlepšim razgledom na Veliki planini, ima možnost tudi uporabe finske savne ter sprejme do 9 oseb

Koča je prosta v terminu 23.-26. 12. 2021, ko bo na sveti večer v Kapeli Marije Snežne tudi polnočnica. Za rezervacijo termina nas pokličite po telefonu na 040 850 330 ali pa nam pošljite mail na info@koca.si.

REZERVIRAJ KOČO ŽAFRAN ZA NOVOLETNI TERMIN

Koča Žafran je prosta za novoletni termin od 30. 12. do 2. 1. 2022, prostih pa je tudi še nekaj drugih terminov. Vse proste termine lahko sicer kadar koli preverite tudi na naši spletni strani pod Rezervacije.

Zadnja prosta termina v letu 2021

Do konca leta 2021 ni več prostih terminov, razen Božičnega v Koči Ojstrica ter novoletnega v Koči Žafran

Tule so zadnji prosti termini v letu 2021:

23.-26. 12. – Koča Ojstrica
30. 12.-2. 1. – Koča Žafran
2.-3. 1. 2022 Koča Ojstrica, Koča Bistra in Koča Zlatorog
ter nato termini od 6. 1. 2022 dalje

Vlada podaljšala veljavnost bonov

Zadnji protikoronski paket, ki ga je sprejela Vlada Republike Slovenije prinaša podaljšanje turističnih bonov, ki jih pri nas lahko koristite za bivanje, zajtrke, nakup vozovnice za gondolo in sedežnico ter vodene oglede.

Kot ponavadi povsem normalno opravite rezervacijo pri nas, kasneje ob prihodu pa z njimi plačate svojo rezervacijo.

Boni so podaljšani do konca junija 2022, tako da tudi z njimi lahko še vedno plačate svoje bivanje.

Preverite termin in rezervirajte svoj oddih

Prvi prosti termin tako od ponedeljka, 13. 12. do petka, 17. 12. 2021. Sicer pa lahko na naši spletni strani preverite tudi vse preostale proste termine in izberete svojo kočo za pravljični oddih. Za več informacij nam pišite na info@koca.si ali pa nas pokličite po telefonu na 040 850 330.

Podari darilni bon

Prav tako lahko podarite tudi darilni bon, ki ga povsem prilagodimo vašim željam – kočo in termin lahko izberete sami, ali pa odločitev prepustite obdarjencu. Bonu lahko dodate tudi osebno noto – zaupajte nam, kaj bi želeli nanj napisati in poskrbeli bomo, da bo obdarjenca pričakal bon z vašim posvetilom.

Darilne bone za bivanje v naših kočah lahko kupite in podarite celo leto.