Prosta sta termina 30. 6.-2. 7. in 5.-7. 7. 2020

Začele so se šolske počitnice, poletje je prišlo  na Veliko planino, z njim pa tudi krave ter pastirji. Za šolarje ter vse nas se tako začenjajo zaslužene počitnice. Kljub temu, da so naše koče skoraj povsem zasedene, je prostih še nekaj zadnjih terminov. Idealna priložnost, da poletje začnete s pravljičnim oddihom!

 

Začelo se je poletje, naši termini pa so že zapolnjeni in eden še redkih prostih terminov je od 30. 6. do 4. 7. 2020. Poleg tega je prostih še nekaj drugih terminov v naših kočah do konca julija. Vse proste termine lahko preverite tukaj. Prosti so sledeči termini:
30. 6. – 4. 7. 2020
5.-7. 7. 2020

Pastirski stanovi so odprti, krave pa že na planini

Življenje na Veliki planini je v polnem teku. Odprti so pastirski stanovi, kjer vam pastirji postrežejo s kislim mlekom in žganci, krave vas s svojim žvenketom kravjih zvoncev prebudijo v jutro, ptički na vejah pa vam polepšajo in krajšajo dneve.

Živahno poletje na Veliki planini

Poleg razvajanja v naših luksuznih kočah je letošnje poletje na Veliki planini izredno aktivno, saj so vam na voljo različne aktivnosti in prireditve, ki bodo vaš pravljični oddih še popestrile. V juniju je najznamenitejši Rožni dan, julija poteka tradicionalno tekmovanje harmonikarjev, avgusta pa sta najznamenitejša Praznik Marije Snežne in Veliki Šmaren. Skozi vso poletje pa potekajo razni vodeni ogledi, delavnice za otroke in odrasle, kadarkoli se lahko odpravite na pot Po stopinjah pastirjev, v Preskarjev muzej in še bi lahko naštevali. Enostavno pravljično.

Izkoristite turistični vavčer države

Dobra novica je, da za pravljične počitnice na Veliki planini in razvajanje v naših kočah lahko uporabite tudi turistične vavčerje, ki jih je vsem prebivalcem namenila država.

Proste termine lahko kadarkoli preverite na spletni strani v rubriki »Rezervacije«, lahko nam pišete na info@koca.si  ali pa nas pokličete na 040 850 330.

Darilni bon

Pravljično bivanje v naših kočah lahko tudi podarite v obliki darilnega bona. Pokličite nas ali pa nam pišite – darilni bon z veseljem prilagodimo vašim željam. In ker vemo, da se navadno mudi, poskrbimo tudi, da bo darilni bon hitro v vaših rokah.