REZERVIRAJ NOVOLETNI TERMIN 2023 ŽE ZDAJ!

Novo leto je za nami, marsikdo pa razišlja kako pravočasno rezervirati najboljšo možnost za prihajajoče silvestrovanje. Možne tudi rezervacije ostalih terminov. Plačilo je možno tudi z novimi in starimi turističnimi boni.

Največja, najnovejša in najlepša koča na Veliki planini

Koča Žafran, ki se je je že pred odprtjem prijel vzdevek “Najlepša koča na planini”, je odprla svoja vrata in jo je tako že moćno rezervirati. Moderna, luksuzna koča, ki se pohvali s spodnjim nadstropjem, v katerem sta dve spalnici z zakonsko posteljo ter družinska soba z zakonsko posteljo in pogradom, ima ogromen osrednji prostor primeren za družbo 20 oseb.

REZERVIRAJ KOČO ZA NOVOLETNI TERMIN 2023

Božično novoletni termini so datumsko fiksni. Božični termin je tako od 23. do 26. 12., prednovoletni termin od 26. do 30. 12., medtem ko je novoletni termin od 30. 12. do 2. 1. 2023.

Prostih je tudi še nekaj terminov v januraju, prosti so tudi še vikend termini. Vse proste termine lahko sicer kadar koli preverite tudi na naši spletni strani pod Rezervacije.

Zadnji prosti vikendi v januarju 2022

Do konca januarja 2022 je prostih še nekaj terminov med vikendi, prosti so tudi še termini v času zimskih počitnic

Tule so zadnji prosti termini v januarju:

6.-8. 1. – Koča Zlatorog
9.-14. 14. – Koča Zlatorog
10.-12. 1. – Koča Ojstrica
11.-13. 1. – Koča Bistra
10.-28. 1. – Koča Žafran

Vlada podaljšala veljavnost starih in novih bonov

Zadnji protikoronski paket, ki ga je sprejela Vlada Republike Slovenije prinaša podaljšanje turističnih bonov, ki jih pri nas lahko koristite za bivanje, zajtrke, nakup vozovnice za gondolo in sedežnico ter vodene oglede.

Kot ponavadi povsem normalno opravite rezervacijo pri nas, kasneje ob prihodu pa z njimi plačate svojo rezervacijo.

Boni so podaljšani do konca junija 2022, tako da tudi z njimi lahko še vedno plačate svoje bivanje.

Preverite termin in rezervirajte svoj oddih

Prvi prosti termin tako od četrtka, 6. 1. do sobote, 8. 1. 2022. Sicer pa lahko na naši spletni strani preverite tudi vse preostale proste termine in izberete svojo kočo za pravljični oddih. Za več informacij nam pišite na info@koca.si ali pa nas pokličite po telefonu na 040 850 330.

Podari darilni bon

Prav tako lahko podarite tudi darilni bon, ki ga povsem prilagodimo vašim željam – kočo in termin lahko izberete sami, ali pa odločitev prepustite obdarjencu. Bonu lahko dodate tudi osebno noto – zaupajte nam, kaj bi želeli nanj napisati in poskrbeli bomo, da bo obdarjenca pričakal bon z vašim posvetilom.

Darilne bone za bivanje v naših kočah lahko kupite in podarite celo leto.

Foto: Uroš Fink