REZERVIRAJ ZIMSKE POČITNICE NA VELIKI PLANINI!

Pred nami so zimske počitnice in vsak že išče možnost pobega na sneg v zimsko pravljico. Odprli smo termine za letošnje zimske počitnice, izbirate pa lahko med našimi luksuznimi kočami Bistra, Ojstrica, Zlatorog in našo najnovejšo Kočo Žafran. Možne so tudi že rezervacije ostalih terminov za mesece marec, april, maj in junij, odpiramo pa tudi že termine za poletno sezono. Plačilo je možno tudi z novimi in starimi turističnimi boni.

Zimska idila, pravljična planina ter udobna koča

Sneg letos ni bil ravno radodaren, toda na Veliki planini ga je vseeno dovolj za zimske vragolije. Tako je možno sankanje, krpljanje, ob vikendih pa je organizirano tudi nočno sankanje.

Luksuzne koče s pridihom avtentičnosti

Prostih je tudi še nekaj drugih terminov v februarju, med drugim tudi naslednji vikend, odprli pa smo tudi termine za mesec marec, april, maj in junij, hkrati pa je možno opraviti že prve rezervacije za letošnjo poletno sezono. Vse proste termine lahko kadar koli preverite na naši spletni strani pod Rezervacije.

Prost je naslednji vikend 11.-13. 2. 2022

Do konca meseca je prostih še nekaj terminov med tednom ter prihajajoči vikend.

Tukaj so zadnji prosti termini v januarju:

7.-8. 2. – Koča Ojstrica, Zlatorog in Žafran
8.-10. 2. – Koča Ojstrica
8.-12. 2. – Koča Zlatorog in Koča Žafran
13.-15. 2. – Koča Ojstrica
14.-21. 2. – Koča Žafran
17.-18. 2. – Koča Ojstrica
18.-19. 2. – Koča Bistra
19.-20. 2. – Koča Ojstrica
prosti so vsi termini od 21. 2. dalje.

Vlada podaljšala veljavnost starih in novih bonov

Zadnji protikoronski paket, ki ga je sprejela Vlada Republike Slovenije prinaša podaljšanje turističnih bonov, ki jih pri nas lahko koristite za bivanje, zajtrke, nakup vozovnice za gondolo in sedežnico ter vodene oglede.

Kot ponavadi povsem normalno opravite rezervacijo pri nas, kasneje ob prihodu pa z njimi plačate svojo rezervacijo.

Boni so podaljšani do konca junija 2022, tako da tudi z njimi lahko še vedno plačate svoje bivanje.

Preverite termin in rezervirajte svoj oddih

Prvi prosti termin tako od ponedeljka, 7. 2. do torka, 8. 2. 2022. Sicer pa lahko na naši spletni strani preverite tudi vse preostale proste termine in izberete svojo kočo za pravljični oddih. Za več informacij nam pišite na info@koca.si ali pa nas pokličite po telefonu na 040 850 330.

Podari darilni bon

Prav tako lahko podarite tudi darilni bon, ki ga povsem prilagodimo vašim željam – kočo in termin lahko izberete sami, ali pa odločitev prepustite obdarjencu. Bonu lahko dodate tudi osebno noto – zaupajte nam, kaj bi želeli nanj napisati in poskrbeli bomo, da bo obdarjenca pričakal bon z vašim posvetilom.

Darilne bone za bivanje v naših kočah lahko kupite in podarite celo leto.