Sprostil se je termin 6.-10. september

Začela se je šola, poletje gre h koncu, z njim pa planino zapuščajo tudi krave ter pastirji. Kljub temu, da so naše koče skoraj povsem zasedene, se je zaradi višje silo sprostilo še nekaj zadnjih terminov v septembru. Idealna priložnost, da poletje končate s pravljičnim oddihom!

Sprostil se je termin od 6. do 10. septembra v Koči Zlatorog, prosta pa je tudi nočitev od 6. do 7. septembra v Koči Bistra. Poleg tega je prostih še nekaj drugih terminov v naših kočah do konca septembra. Vse proste termine lahko preverite tukaj. Prosti so sledeči termini:
6.-10. 9. 2020
17.-18. 9. 2020
24.-25. 9. 2020
27.-28. 9. 2020
29. 9.-2. 10. 2020
nato pa še nekaj terminov v mesecu oktobru.

Pastirski stanovi so odprti, krave pa še na planini

Življenje na Veliki planini počasi tone. Odprti so pastirski stanovi, kjer vam pastirji postrežejo s kislim mlekom in žganci, krave vas s svojim žvenketom kravjih zvoncev prebudijo v jutro, ptički na vejah pa vam polepšajo in krajšajo dneve.

Izkoristite turistični vavčer države

Dobra novica je, da za pravljični oddih na Veliki planini in razvajanje v naših kočah lahko uporabite tudi turistične vavčerje, ki jih je vsem prebivalcem namenila država.

Proste termine lahko kadarkoli preverite na spletni strani v rubriki »Rezervacije«, lahko nam pišete na info@koca.si ali pa nas pokličete na 040 850 330.

Darilni bon

Pravljično bivanje v naših kočah lahko tudi podarite v obliki darilnega bona. Pokličite nas ali pa nam pišite – darilni bon z veseljem prilagodimo vašim željam. In ker vemo, da se navadno mudi, poskrbimo tudi, da bo darilni bon hitro v vaših rokah.