Sprostil se je termin 25.-28. 6. 2020 v Koči Zlatorog

Še dober teden je do začetka šolskih počitnic, pričelo se bo poletje, šolarji pa bodo odšli na zaslužene počitnice, vsi skupaj pa na oddih. Kljub temu, da so naše koče skoraj povsem zasedene, se je sprostil prvi vikend počitnic v Koči Zlatorog. Enkratna priložnost, da šolske počitnice začnete s pravljičnim oddihom!

 

Začele se bodo šolske počitnice in eden še redkih prostih vikendov je ravno podaljšan praznični vikend. Poleg tega sta prosta še dva vikenda v vseh naših kočah do konca avgusta. Vse proste termine lahko preverite tukaj.

Pastirski stanovi so odprti, krave pa že na planini

Življenje na Veliki planini je v polnem teku. Odprti so pastirski stanovi, kjer vam pastirji postrežejo s kislim mlekom in žganci, krave vas s svojim žvenketom kravjih zvoncev prebudijo v jutro, ptički na vejah pa vam polepšajo in krajšajo dneve.

Živahno poletje na Veliki planini

Poleg razvajanja v naših luksuznih kočah je letošnje poletje na Veliki planini izredno aktivno, saj so vam na voljo različne aktivnosti in prireditve, ki bodo vaš pravljični oddih še popestrile. V juniju je najznamenitejši Rožni dan, julija poteka tradicionalno tekmovanje harmonikarjev, avgusta pa sta najznamenitejša Praznik Marije Snežne in Veliki Šmaren. Skozi vso poletje pa potekajo razni vodeni ogledi, delavnice za otroke in odrasle, kadarkoli se lahko odpravite na pot Po stopinjah pastirjev, v Preskarjev muzej in še bi lahko naštevali. Enostavno pravljično.

Izkoristite turistični vavčer države

Dobra novica je, da za pravljične počitnice na Veliki planini in razvajanje v naših kočah lahko uporabite tudi turistične vavčerje, ki jih je vsem prebivalcem namenila država.

Proste termine lahko kadarkoli preverite na spletni strani v rubriki »Rezervacije«, lahko nam pišete na info@koca.si  ali pa nas pokličete na 040 850 330.

Darilni bon

Pravljično bivanje v naših kočah lahko tudi podarite v obliki darilnega bona. Pokličite nas ali pa nam pišite – darilni bon z veseljem prilagodimo vašim željam. In ker vemo, da se navadno mudi, poskrbimo tudi, da bo darilni bon hitro v vaših rokah.