UJEMI CVETENJE ŽAFRANOV IN REZERVIRAJ KOČO NA VELIKI PLANINI

Pred nami je mesec maj, mesec pomladi in žafranov, ki so v polnem razcvetu. To je čas, ko se narava prebuja, vse cveti, planina pa se pripravlja na prihod krav. V mesecu maju je še kar nekaj prostih terminov v naših luksuznih kočah BistraOjstricaZlatorog in tudi naši najnovejši Koči Žafran. Možne so tudi že rezervacije ostalih terminov za mesece junij, julij, avgust in september, odpiramo pa tudi že termine za Božično-novoletne praznike. Plačilo je možno tudi z novimi in starimi turističnimi boni. Plačilo s turističnimi boni je možno do 30. 6. 2022

Luksuzne koče s pridihom avtentičnosti

Prostih je tudi še nekaj drugih terminov med tednom v mesecu maju, je pa možno rezervirati še vse termine v preostalih mesecih in s turističnimi boni plačati bivanje ter bivanje z zajtrkom. Vse proste termine lahko kadar koli preverite na naši spletni strani pod Rezervacije.

Prost je naslednji vikend 6.-8. 5. 2022

Do konca meseca je prostih še nekaj terminov med tednom ter prihajajoči vikend.

Tukaj so prosti vikendi v maju:

6.-8. 5. – Koča Ojstrica, Koča Bistra in Koča Zlatorog
20.-22. 5. – 
Koča Bistra in Koča Zlatorog
21.-22. 5. – Koča Žafran
28.-30. 5. –
 Koča Bistra in Koča Žafran

prosti so tudi termini med tednom od 2. 5. dalje.

Vlada podaljšala veljavnost starih in novih bonov

Zadnji protikoronski paket, ki ga je sprejela Vlada Republike Slovenije je prinesel podaljšanje turističnih bonov, ki jih pri nas lahko koristite za bivanje, zajtrke, nakup vozovnice za gondolo in sedežnico ter vodene oglede.

Kot ponavadi povsem normalno opravite rezervacijo pri nas, kasneje ob prihodu pa z njimi plačate svojo rezervacijo.

Boni so podaljšani do konca 30. 6. 2022.

Preverite termin in rezervirajte svoj oddih

Prvi prosti termin je od nedelje, 1. 5. dalje. Sicer pa lahko na naši spletni strani preverite tudi vse preostale proste termine in izberete svojo kočo za pravljični oddih. Za več informacij nam pišite na info@koca.si ali pa nas pokličite po telefonu na 040 850 330.

Podari darilni bon

Prav tako lahko podarite tudi darilni bon, ki ga povsem prilagodimo vašim željam – kočo in termin lahko izberete sami, ali pa odločitev prepustite obdarjencu. Bonu lahko dodate tudi osebno noto – zaupajte nam, kaj bi želeli nanj napisati in poskrbeli bomo, da bo obdarjenca pričakal bon z vašim posvetilom.

Darilne bone za bivanje v naših kočah lahko kupite in podarite celo leto.

Foto: Rok Leben