V četrtek sedežnica ponovno začne z obratovanjem

Vesela novica, sedežnica v četrtek ponovno začenja z delovanjem. Iz podjetja Velika planina d.o.o., ki upravlja z infrastrukturo so sporočili, da v četrtek sedežnica začne z delovanjem. Vsi napori in požrtvovalnost je tako poplačana, tako da se v pete odpira smučišče, sedežnica pa bo prve obiskovalna peljala na vrh Velik planine že v četrtel. Poleg smučišča, se v petel začenja tudi nočno sankanje, urejene pa bodo tudi tekaške proge.

V smučarskih zavojih boste lahko uživali vsak dan med 8:30 – 15:30. V petek in soboto bo organizirano nočno sankanje, kjer vas od 17. ure dalje čaka spust po 2,5 kilometrov dolgi, razsvetljeni progi! Za nočno sankanje so obvezne prehodne najave.

Zadnji prosti termin v letu 2021

Do konca leta 2021 ni več prostih terminov med vikendi, smo pa v teh dneh odprli našo novo KOČO.
V njej je na voljo še nekaj prostih terminov, med drugimi tudi novoletni termin. V Koči Ojstrica se je sprostil Božični termin od 23. do 26. 12. 2021.

Vse proste datume lahko sicer kadar koli preverite tudi na naši spletni strani pod “Rezervacije”.


Tule so zadnji prosti termini v decembru in januarju:
23.-26. 12. – Koča Ojstrica
30. 12.-2. 1. – Koča Žafran
2.-3. 1. – Koča Ojstrica, Bistra in Zlatorog
ter nato od 6. 1. dalje

Vlada podaljšala veljavnost bonov

Zadnji protikoronski paket, ki ga je sprejela Vlada Republike Slovenije prinaša podaljšanje turističnih bonov, ki jih pri nas lahko koristite za bivanje, zajtrke, nakup vozovnice za gondolo in sedežnico ter vodene oglede.

Kot ponavadi povsem normalno opravite rezervacijo pri nas, kasneje ob prihodu pa z njimi plačate svojo rezervacijo.

Boni so podaljšani do konca junija 2022, tako da tudi z njimi lahko še vedno plačate svoje bivanje.

Preverite termin in rezervirajte svoj oddih

Prvi prosti termin tako od četrtka, 23. 12. do nedelje, 26. 12. 2021. Sicer pa lahko na naši spletni strani preverite tudi vse preostale proste termine in izberete svojo kočo za pravljični oddih. Za več informacij nam pišite na info@koca.si ali pa nas pokličite po telefonu na 040 850 330.

Podari darilni bon

Prav tako lahko podarite tudi darilni bon, ki ga povsem prilagodimo vašim željam – kočo in termin lahko izberete sami, ali pa odločitev prepustite obdarjencu. Bonu lahko dodate tudi osebno noto – zaupajte nam, kaj bi želeli nanj napisati in poskrbeli bomo, da bo obdarjenca pričakal bon z vašim posvetilom.

Darilne bone za bivanje v naših kočah lahko kupite in podarite celo leto.