Polnočnica na Veliki planini

Na sveti večer bo na Veliki planini tradicionalna polnočnica, ki bo potekala v pastirskem naselju na Veliki planini v kapeli Marije Snežne ob polnoči.

Nihalka vozi do 3. ure zjutraj, sedežnica do 23.45

Vabljeni, da se toplo oblečeni in obuti pridružite tistim, ki se vsako leto znova ne moremo načuditi lepoti in čarobnosti Božične noči na velikoplaninski planoti, ki je odeta v belo zimsko odejo. Tudi letos bo poskrbljeno, da bo pot od zgornje postaje nihalke do gostilne Zeleni rob osvetljena. Gostilna Zeleni rob bo zaradi trenutnih ukrepov odprta do 22. ure.

Za vstop na žičniške naprave je potrebno izpolnjevati PCT pogoje.

Nihalka danes vozi od 8:00 do 3:00 zjutraj (vsako polno uro), sedežnica vozi od 8:30 do 23:15.

NOVO LETO 2022 V NOVI KOČI ŽAFRAN

Koča Žafran je pripravljena in že sprejema rezervacije. Najnovejša in največja koča na Veliki planini je na voljo tudi za novoletni termin. Plačilo je možno tudi z novimi in starimi turističnimi boni.

Zadnji prosti termini v letu 2021

Do konca leta 2021 ni več prostih terminov, prost je ostal le še novoletni termin v naši novi Koči Žafran, ki je svoja vrata odprla te dni.

Vse proste datume lahko sicer kadar koli preverite tudi na naši spletni strani pod “Rezervacije”.

Tule so zadnji prosti termini v januarju 2022:

30. 12.-2. 1. – Koča Žafran
2.-3. 1. 2022 Koča Ojstrica, Koča Bistra in Koča Zlatorog
6.-14. 1. 2022 Koča Zlatorog
10.-12. 1. 2022 Koča Ojstrica
12.-14. 1. 2022 Koča Bistra
Koča Žafran od 8. 1. 2021 dalje

Vlada podaljšala veljavnost novih bonov

Zadnji protikoronski paket, ki ga je sprejela Vlada Republike Slovenije prinaša podaljšanje turističnih bonov, ki jih pri nas lahko koristite za bivanje, zajtrke, nakup vozovnice za gondolo in sedežnico ter vodene oglede.

Kot ponavadi povsem normalno opravite rezervacijo pri nas, kasneje ob prihodu pa z njimi plačate svojo rezervacijo.

Boni so podaljšani do konca junija 2022, tako da tudi z njimi lahko še vedno plačate svoje bivanje.

Preverite termin in rezervirajte svoj oddih

Prvi prosti termin tako od ponedeljka, 13. 12. do petka, 17. 12. 2021. Sicer pa lahko na naši spletni strani preverite tudi vse preostale proste termine in izberete svojo kočo za pravljični oddih. Za več informacij nam pišite na info@koca.si ali pa nas pokličite po telefonu na 040 850 330.

Podari darilni bon

Prav tako lahko podarite tudi darilni bon, ki ga povsem prilagodimo vašim željam – kočo in termin lahko izberete sami, ali pa odločitev prepustite obdarjencu. Bonu lahko dodate tudi osebno noto – zaupajte nam, kaj bi želeli nanj napisati in poskrbeli bomo, da bo obdarjenca pričakal bon z vašim posvetilom.

Darilne bone za bivanje v naših kočah lahko kupite in podarite celo leto.

Foto: Uroš Fink