V petek se na Veliki planini odpira smučišče

Zima že nekaj časa prebiva na Veliki planini, snega je dovolj, v petek pa se odpira tudi smučišče. Sedežnica začne z obratovanjem v četrtek, smučišče ter nočno sankanje pa bo možno od petka dalje.

Prihodnji vikend se začenjata smučanje in nočno sankanje

Smučarske proge bodo odprte vsak dan med 8:30 – 15:30. V petek in soboto bo organizirano nočno sankanje, kjer vas od 17. ure dalje čaka spust po 2,5 kilometrov dolgi, razsvetljeni progi! Za nočno sankanje so obvezne prehodne najave, možna je tudi rezervacija sani. V kolikor svojih sani nimate, si jih lahko izposodite tudi na zgornji postaji nihalke. Cena najema sani je 5€. Sanke si naši gostje lahko sposodijo tudi pri nas.

Smučišče bo odprto vsak dan. Prva nihalka vas na planino odpelje ob 8:00, smučarske naprave pa so odprte od 8:30 do 15:30. V soboto odpiramo tudi otroški zimski park, kjer vas čakajo spusti s snežnimi tubami. Vstop je brezplačen!

Za celodnevno smučarsko vozovnico oz. vozovnico za nočno sankanje boste odrasli odšteli le 17€, otroci 10€, družine pa le 40€! Vozovnica vključuje tudi povratno vožnjo z nihalko.

Obratovale bodo naprave sedežnica Šimnovec, vlečnica Zeleni rob ter otroška vlečnica Jurček.

Zadnji prosti termini v letu 2021

Do konca leta 2021 ni več prostih terminov, prost je ostal le še novoletni termin v naši novi Koči Žafran, ki je svoja vrata odprla te dni.

Vse proste datume lahko sicer kadar koli preverite tudi na naši spletni strani pod “Rezervacije”.

Tule so zadnji prosti termini v januarju 2022:

30. 12.-2. 1. – Koča Žafran
2.-3. 1. 2022 Koča Ojstrica, Koča Bistra in Koča Zlatorog
6.-14. 1. 2022 Koča Zlatorog
10.-12. 1. 2022 Koča Ojstrica
12.-14. 1. 2022 Koča Bistra
Koča Žafran od 8. 1. 2021 dalje

Vlada podaljšala veljavnost bonov

Zadnji protikoronski paket, ki ga je sprejela Vlada Republike Slovenije prinaša podaljšanje turističnih bonov, ki jih pri nas lahko koristite za bivanje, zajtrke, nakup vozovnice za gondolo in sedežnico ter vodene oglede.

Kot ponavadi povsem normalno opravite rezervacijo pri nas, kasneje ob prihodu pa z njimi plačate svojo rezervacijo.

Boni so podaljšani do konca junija 2022, tako da tudi z njimi lahko še vedno plačate svoje bivanje.

Preverite termin in rezervirajte svoj oddih

Prvi prosti termin tako od ponedeljka, 13. 12. do petka, 17. 12. 2021. Sicer pa lahko na naši spletni strani preverite tudi vse preostale proste termine in izberete svojo kočo za pravljični oddih. Za več informacij nam pišite na info@koca.si ali pa nas pokličite po telefonu na 040 850 330.

Podari darilni bon

Prav tako lahko podarite tudi darilni bon, ki ga povsem prilagodimo vašim željam – kočo in termin lahko izberete sami, ali pa odločitev prepustite obdarjencu. Bonu lahko dodate tudi osebno noto – zaupajte nam, kaj bi želeli nanj napisati in poskrbeli bomo, da bo obdarjenca pričakal bon z vašim posvetilom.

Darilne bone za bivanje v naših kočah lahko kupite in podarite celo leto.